Apps

Android en IOS apps ontwikkelen

Wat is een App?
Met een app wordt doorgaans een Android of IOS (Apple) bedoelt. Deze zijn te downloaden vanuit de Playstore van Google of de Appstore van Apple en kunnen door een eindgebruiker worden geinstalleerd. Bijvoorbeeld op een smartphone (Andriod of iPhone), of een tablet (bijvoorbeeld een iPad).

Werkt het?
Apps hebben de toekomst! Vergroot uw bereik naar uw doelgroep, deze zijn vaak gek op een app. U kunt zelfs een webshop laten draaien onder een app zodat uw klanten altijd direct in een vertrouwde omgeving kunnen bestellen.

Maatwerk
Een app laten ontwikkelen kost wat tijd en moeite. Zo is het niet alleen de app die ontwikkeld moet worden maar uiteindelijk ook de lancering in de Playstore of Appstore. Apps zijn een nieuw medium wat de nodige aandacht en begeleiding nodig heeft. De ontwikkeling gebeurd in nauw contact met u waarbij het altijd maatwerk is.

Apps prijzen
Vanwege het feit dat de ontwikkeling van een goede app altijd maatwerk is zijn er geen vast prijzen te noemen. Wij inventariseren samen met uw de doelstelling en het kader waarin de app ontwikkeld wordt. En werken naar een van te voren samen vastgesteld resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.Voorbeeld van een Android App
Hieronder kunt een voorbeeld van een App zien die door ons is ontwikkeld. Het gaat om een Android App waarbij je benzinekosten kunt berekenen.

Download op de Google Playstore de App Benzinekostenberekenen.